Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

A Shine Room Services Kft. azzal a céllal jött létre, hogy komplex minőségi szolgáltatást biztosítson cégeknek olyan üzemeltetési területeken, amelyekkel maguk a társaságok közvetlenül nem kívánnak foglalkozni, hanem hatékonyságuk megőrzésének vagy javításának érdekében célszerűbbnek látják azokat erre szakosodott külső vállalkozástól szolgáltatás formájában igénybe venni.

Az épületek fenntartása és az azt üzemeltető, gondozó személyzet biztosítása nagy anyagi terhet róhat a vállalatokra, így nem, vagy csak nehezen tehetik költséghatékonnyá az önerőből történő finanszírozást és üzemeltetést, ugyanakkor igénylik a magas színvonalú személyzeti munkát. Itt kap jelentős szerepet a cégeink partneri kapcsolata.

Outsourcing szolgáltatásunk igénybe vételével magas szintű szakértelmet igénylő feladatokat is képesek lesznek ellátni anélkül, hogy ehhez jelentős belső erőforrásokat kellene kiépíteniük és működtetniük. Az üzemeltetés és takarítás területén szerzett kiemelkedő tapasztalatainknak és a piacon egyedülálló minőségpolitikánknak köszönhetően ügyfeleink jelentős költségmegtakarítást érhetnek el kifogástalan színvonalú szolgáltatás és megelégedettség mellett.

Tevékenységünk során Ügyfeleink igényeit folyamatosan figyelembe véve és azokhoz rugalmasan alkalmazkodva mindig arra törekszünk, hogy egy vállalkozás valamennyi üzemeltetési, karbantartási feladatának elvégzésére képesek legyünk a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, a lehető legjobb munkaerővel, gyorsan és pontosan – garanciával!


Nagy Krisztina

cégvezető